Téri tájékozódás Z

VAN
Raktárkészlet:
Téri tájékozódás Z
790 Ft
Logopédiai játék a Z hang gyakorlásához, beszédfejlesztéshez otthon.

Logopédusként nagyon fontos számomra, hogy a beszédfejlesztésen, pöszeség javításán túl a gyermekek más, iskolába lépéshez lényeges nélkülözhetetlen képességeit, szókincsét, figyelmét is fejlesszük a gyakorlatok részeként. A Figyelem! Szépen Beszélek! logopédiai játékaival épp ezt teheted meg! A játékok illeszkednek a 7 munkafüzethez, így a tanulnivalókat szemléltethetjük a segítségükkel, míg a Szépen Beszélek logopédia könyvek az otthoni gyakorlást segítik!
A játéktípus részletes ismertetőjéért gördíts le!
Részletek
Tartalom:

- 1 db alaptábla ( 3×3 )

- 9 db színes kép

- 2 db utasításokat tartalmazó kártya

A játék leírása:

Kétféle módon játszhatjuk ezt a játékot. Mindkét esetben először megismerkedünk a színes képekkel. (Az alaptábla 3×3 üres négyzetekből áll.) Megbeszéljük, hogy hány sor és oszlop van, egy soron belül hány négyzet található. A gyermek elé tesszük az utasításokat tartalmazó kártyát. Iskolás gyermek esetében az utasítást a gyermek olvassa el, ovisoknál pedig a logopédus, majd az ott leírtak alapján a képet a megfelelő helyre teszi.1. játék: Utasításokban az alá, fölé, jobb, bal meghatározások szerepelnek! ( Pl.: Tedd a …………. alá a ……………-t!) 2. játék: Az utasításokban sorszámnevek szerepelnek (Pl. Tedd a 2. sor 3. négyzetébe a……………-t!) Elmondja, hogy mit és hova tett. A játék végén a táblán szereplő 9 képet meg kell jegyezni, majd emlékezetből visszamondani.

Téri tájékozódás fejlesztése, sor és oszlop fogalmának elmélyítése, szókincsbővítés, olvasási készség fejlesztése, szövegértés fejlesztése, vizuális emlékezet fejlesztése, az adott hang gyakorlása.
Adatok
Gyártó-
Pintérné Gali Anita EV
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!