Téri tájékozódás Ö

VAN
Raktárkészlet:
Téri tájékozódás Ö
790 Ft
Logopédiai játék az Ö hang gyakorlásához, beszédfejlesztéshez otthon.

Logopédusként nagyon fontos számomra, hogy a beszédfejlesztésen, pöszeség javításán túl a gyermekek más, iskolába lépéshez lényeges nélkülözhetetlen képességeit, szókincsét, figyelmét is fejlesszük a gyakorlatok részeként. A Figyelem! Szépen Beszélek! logopédiai játékaival épp ezt teheted meg! A játékok illeszkednek a 7 munkafüzethez, így a tanulnivalókat szemléltethetjük a segítségükkel, míg a Szépen Beszélek logopédia könyvek az otthoni gyakorlást segítik!
A játéktípus részletes ismertetőjéért gördíts le!
Részletek
Tartalom:

- 1 db alaptábla ( 3×3 )

- 9 db színes kép

- 2 db utasításokat tartalmazó kártya

A játék leírása:

Kétféle módon játszhatjuk ezt a játékot. Mindkét esetben először megismerkedünk a színes képekkel. (Az alaptábla 3×3 üres négyzetekből áll.) Megbeszéljük, hogy hány sor és oszlop van, egy soron belül hány négyzet található. A gyermek elé tesszük az utasításokat tartalmazó kártyát. Iskolás gyermek esetében az utasítást a gyermek olvassa el, ovisoknál pedig a logopédus, majd az ott leírtak alapján a képet a megfelelő helyre teszi.1. játék: Utasításokban az alá, fölé, jobb, bal meghatározások szerepelnek! ( Pl.: Tedd a …………. alá a ……………-t!) 2. játék: Az utasításokban sorszámnevek szerepelnek (Pl. Tedd a 2. sor 3. négyzetébe a……………-t!) Elmondja, hogy mit és hova tett. A játék végén a táblán szereplő 9 képet meg kell jegyezni, majd emlékezetből visszamondani.

Téri tájékozódás fejlesztése, sor és oszlop fogalmának elmélyítése, szókincsbővítés, olvasási készség fejlesztése, szövegértés fejlesztése, vizuális emlékezet fejlesztése, az adott hang gyakorlása.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!