Táblázatkiegészítés K

VAN
Raktárkészlet:
Táblázatkiegészítés K
790 Ft
Logopédiai játék a K hang gyakorlásához, beszédfejlesztéshez otthon.

Logopédusként nagyon fontos számomra, hogy a beszédfejlesztésen, pöszeség javításán túl a gyermekek más, iskolába lépéshez lényeges nélkülözhetetlen képességeit, szókincsét, figyelmét is fejlesszük a gyakorlatok részeként. A Figyelem! Szépen Beszélek! logopédiai játékaival épp ezt teheted meg! A játékok illeszkednek a 7 munkafüzethez, így a tanulnivalókat szemléltethetjük a segítségükkel, míg a Szépen Beszélek logopédia könyvek az otthoni gyakorlást segítik!
A játéktípus részletes ismertetőjéért gördíts le!
Részletek
Tartalom:

- 1 db alaptábla

- 30 db színes kis kép

A játék leírása:

A gyermekkel megbeszéljük, milyen képek szerepelnek a táblán. Az ismeretlen szavakat megmagyarázzuk! Kezdetben az egyes sorokhoz tartozó képeket kiválogatja, majd megszámolja, hogy a kiválasztott kártyán hány kép van. Annyiszor kell elismételnie a kép nevét, ahányszor szerepel rajta. Ezután a gyermeknek a kártyát a megfelelő helyre kell raknia. ( Soronként, oszloponként, ügyesebb gyerekekkel tetszőleges választott kártyákkal.)

E játék lehetőséget ad a gyermek aktív és passzív szókincsének bővítésére, téri tájékozódás fejlesztésre, és a sokszori ismétlés által segíti az adott hang automatizálását, spontán beszédbe való épülését.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!