Logopédiai szemléltető segédanyag- Téri tájékozódás

VAN
Raktárkészlet:
Logopédiai szemléltető segédanyag- Téri tájékozódás
Variációk ( hanghiba/ képanyag)
790 Ft
Logopédiai fejlesztő játék - Téri tájékozódás

A logopédiai játéknál 17 féle képanyag közül választhatsz a beszédfejlesztéshez.
Variációk (hanghiba/képanyag) menü: sz, z, c, s, zs, cs, l, r, ty, gy, ny, k, g, ö, ü, f, v

Logopédusként nagyon fontos számomra, hogy a beszédfejlesztésen, pöszeség javításán túl a gyermekek más, iskolába lépéshez lényeges nélkülözhetetlen képességeit, szókincsét, figyelmét is fejlesszük a gyakorlatok részeként. A Szépen Beszélek logopédiai játékaival épp ezt teheted meg! A játékok illeszkednek a 7 munkafüzethez, így a tanulnivalókat szemléltethetjük a segítségükkel, míg a Figyelem! Szépen Beszélek! logopédia könyvek az otthoni gyakorlást segítik!
A játéktípus részletes ismertetőjéért gördíts le!
Részletek
Variációk ( hanghiba/képanyag) menü fül alatt az alábbiak közül választhat:
(sz, z, c, s, zs, cs, l, r, ty, gy, ny, k, g, ö, ü, f, v )


Tartalom:

- 1 db alaptábla ( 3×3 )

- 9 db színes kép

- 2 db utasításokat tartalmazó kártya

A játék leírása:

Kétféle módon játszhatjuk ezt a játékot. Mindkét esetben először megismerkedünk a színes képekkel. (Az alaptábla 3×3 üres négyzetekből áll.) Megbeszéljük, hogy hány sor és oszlop van, egy soron belül hány négyzet található. A gyermek elé tesszük az utasításokat tartalmazó kártyát. Iskolás gyermek esetében az utasítást a gyermek olvassa el, ovisoknál pedig a logopédus, majd az ott leírtak alapján a képet a megfelelő helyre teszi.1. játék: Utasításokban az alá, fölé, jobb, bal meghatározások szerepelnek! ( Pl.: Tedd a …………. alá a ……………-t!) 2. játék: Az utasításokban sorszámnevek szerepelnek (Pl. Tedd a 2. sor 3. négyzetébe a……………-t!) Elmondja, hogy mit és hova tett. A játék végén a táblán szereplő 9 képet meg kell jegyezni, majd emlékezetből visszamondani.

Téri tájékozódás fejlesztése, sor és oszlop fogalmának elmélyítése, szókincsbővítés, olvasási készség fejlesztése, szövegértés fejlesztése, vizuális emlékezet fejlesztése, az adott hang gyakorlása.
Adatok
Gyártó-
Pintérné Gali Anita EV
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!