Képsudoku K

VAN
Raktárkészlet:
Képsudoku K
790 Ft
Logopédiai játék a K hang gyakorlásához, beszédfejlesztéshez otthon.

Logopédusként nagyon fontos számomra, hogy a beszédfejlesztésen, pöszeség javításán túl a gyermekek más, iskolába lépéshez lényeges nélkülözhetetlen képességeit, szókincsét, figyelmét is fejlesszük a gyakorlatok részeként. A Figyelem! Szépen Beszélek! logopédiai játékaival épp ezt teheted meg! A játékok illeszkednek a 7 munkafüzethez, így a tanulnivalókat szemléltethetjük a segítségükkel, míg a Szépen Beszélek logopédia könyvek az otthoni gyakorlást segítik!
A játéktípus részletes ismertetőjéért gördíts le!
Részletek
Tartalom:

- 3 db alaptábla ( 3×3 + 4×4 + 5×5 )

- 21 db színes kép ( alaptábláról hiányzók)

A játék leírása:

A játék alapszabálya, hogy minden sorban és minden oszlopban, mindegyik kép csak egyszer szerepelhet. Három szinten játszható ( 3×3, 4×4, 5×5 ). A gyermekkel megbeszéljük a táblán szereplő képek nevét és ismertetjük a szabályt. Az alaptábla (3×3) hiányzó részeire a gyermeknek a megfelelő képet kell tennie, a korábban megbeszélt szabály alapján. Ha minden helyre került kép, akkor a gyermek elmondja soronként a képek nevét. Ezután a nehezebb szinteteket is megpróbálhatja.

Szókincsbővítés, sor-oszlop fogalmának elmélyítése, szabálykövetés, logikai gondolkodás, figyelemfejlesztés, az adott hang gyakorlása
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!