Képsorok keresése "TETRIS" formák NY

VAN
Raktárkészlet:
Képsorok keresése "TETRIS" formák NY
Képsorok keresése "TETRIS" formák NY
Képsorok keresése "TETRIS" formák NY
Képsorok keresése "TETRIS" formák NY
790 Ft
Logopédiai játék az NY hang gyakorlásához, beszédfejlesztéshez otthon.

Logopédusként nagyon fontos számomra, hogy a beszédfejlesztésen, pöszeség javításán túl a gyermekek más, iskolába lépéshez lényeges nélkülözhetetlen képességeit, szókincsét, figyelmét is fejlesszük a gyakorlatok részeként. A Figyelem! Szépen Beszélek! logopédiai játékaival épp ezt teheted meg! A játékok illeszkednek a 7 munkafüzethez, így a tanulnivalókat szemléltethetjük a segítségükkel, míg a Szépen Beszélek logopédia könyvek az otthoni gyakorlást segítik!
A játéktípus részletes ismertetőjéért gördíts le!
Részletek
Tartalom:

- 1 db alaptábla ( fekete-fehér képekkel, hátoldalon szóképekkel)

- formákra vágott színes képek

A játék leírása:

Az alaptáblán ( 6×6 ) 12 különböző kép háromszor ismétlődik. A gyermekkel soronként megbeszéljük a táblán szereplő képek nevét. Az ismeretlen szavakat megmagyarázzuk. A gyermek tetszőlegesen húz egyet a formákra vágott képek közül. Elmondja, hogy miket lát, mindig ügyelve a kiejtésre. Ezután meg kell találnia, hogy a táblán hol találhatók a kihúzott képek. ( A már olvasni tudó gyermekkel a hátoldalon lévő szóképes táblán is játszhatunk. )

Szókincsbővítés, figyelemfejlesztés, szerialitás fejlesztése, olvasási készség fejlesztése, az adott hang gyakorlása, spontán beszédbe való beépítése
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!