Képsorok keresése "TETRIS" formák K

VAN
Raktárkészlet:
Képsorok keresése "TETRIS" formák K
Képsorok keresése "TETRIS" formák K
Képsorok keresése "TETRIS" formák K
Képsorok keresése "TETRIS" formák K
790 Ft
Logopédiai játék a K hang gyakorlásához, beszédfejlesztéshez otthon.

Logopédusként nagyon fontos számomra, hogy a beszédfejlesztésen, pöszeség javításán túl a gyermekek más, iskolába lépéshez lényeges nélkülözhetetlen képességeit, szókincsét, figyelmét is fejlesszük a gyakorlatok részeként. A Figyelem! Szépen Beszélek! logopédiai játékaival épp ezt teheted meg! A játékok illeszkednek a 7 munkafüzethez, így a tanulnivalókat szemléltethetjük a segítségükkel, míg a Szépen Beszélek logopédia könyvek az otthoni gyakorlást segítik!
A játéktípus részletes ismertetőjéért gördíts le!
Részletek
Tartalom:

- 1 db alaptábla ( fekete-fehér képekkel, hátoldalon szóképekkel)

- formákra vágott színes képek

A játék leírása:

Az alaptáblán ( 6×6 ) 12 különböző kép háromszor ismétlődik. A gyermekkel soronként megbeszéljük a táblán szereplő képek nevét. Az ismeretlen szavakat megmagyarázzuk. A gyermek tetszőlegesen húz egyet a formákra vágott képek közül. Elmondja, hogy miket lát, mindig ügyelve a kiejtésre. Ezután meg kell találnia, hogy a táblán hol találhatók a kihúzott képek. ( A már olvasni tudó gyermekkel a hátoldalon lévő szóképes táblán is játszhatunk. )

Szókincsbővítés, figyelemfejlesztés, szerialitás fejlesztése, olvasási készség fejlesztése, az adott hang gyakorlása, spontán beszédbe való beépítése
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!