Irányok(Képhelyettesítés) ZS

VAN
Raktárkészlet:
Irányok(Képhelyettesítés) ZS
790 Ft
Logopédiai játék a ZS hang gyakorlásához, beszédfejlesztéshez otthon.

Logopédusként nagyon fontos számomra, hogy a beszédfejlesztésen, pöszeség javításán túl a gyermekek más, iskolába lépéshez lényeges nélkülözhetetlen képességeit, szókincsét, figyelmét is fejlesszük a gyakorlatok részeként. A Figyelem! Szépen Beszélek! logopédiai játékaival épp ezt teheted meg! A játékok illeszkednek a 7 munkafüzethez, így a tanulnivalókat szemléltethetjük a segítségükkel, míg a Szépen Beszélek logopédia könyvek az otthoni gyakorlást segítik!
A játéktípus részletes ismertetőjéért gördíts le!
Részletek
Tartalom:

- 3 féle alaptábla ( 2-es, 3-as, 4-es)

- 20 db színes kép

A játék leírása:

Ezt a játékot három szinten játszhatjuk ( 2, 3 vagy 4 féle irányt mutató nyilat kell a megfelelő képpel helyettesíteni). A gyermek szintjéhez igazodóan kiválasztjuk az alaptáblát és tetszőlegesen választjuk hozzá a képeket. A képeket az üres helyre, a nyilak alá helyezzük. Megbeszéljük a képek jelentését. Először elmondatjuk az alaptáblán szereplő nyilak irányát. Jó lehetőséget ad a téri tájékozódás fejlesztésére. Ezután a gyermeknek a nyilak helyére be kell helyettesíteni a képeket és úgy kell elmondani a sorokat.

E játék segítségével a téri tájékozódás fejlesztése ( irányok gyakorlása), szókincsbővítés, szerialitás fejlesztése, figyelemfejlesztés, szabálykövetés és a sokszori ismétlés által az adott hang automatizálása is nagymértékben megvalósul.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!