Figyelem!Szépen beszélek 3. (l-r)

VAN
Raktárkészlet:
Figyelem!Szépen beszélek 3. (l-r)
1 990 Ft
Képességfejlesztő munkafüzet logopédiai gyakorlatokkal, pöszeség javításához:
Ez a 7 kötetből álló sorozat 3. része, amit az L és R hangok javításához, gyakorlásához használhatsz a beszédfejlesztés részeként.
A Figyelem! Szépen Beszélek! logopédiai könyvsorozat munkafüzetei logopédusoknak és szurdopedagógusoknak, tanítóknak, óvodapedagógusoknak épp úgy hiánypótló segítőtársat jelenthetnek a beszédfejlesztéshez, mint az otthoni gyakorláshoz a szülőknek. A használatával végzett gyakorlással a fejlesztési folyamat gyorsítható, miközben a közösen töltött idő a szülő-gyermek viszonyra is jó hatással van!
Néhány tipp a helyes beszédfejlesztéshez otthon:
• Zárd ki a zavaró tényezőket, amíg gyakoroltok! Se TV, se rádió ne menjen a háttérben, mert a figyelem fél siker!
• Arra fókuszálj, mit tud a gyermek, ne azt emeld ki, mire nem képes!
• Csak helyes kiejtéssel beszélj hozzá a mindennapokban! Kerüld a gügyögést, „kedveskedő” beszédet!
• Mesélj sokat, gyakoroljatok a Szépen Beszélek könyvekkel még többet!
További részletekért gördíts le!
Részletek
A munkafüzetek felépítése egységes, így a szerkezetük lehetőséget ad, hogy eltérő hangok javításán, de azonos feladattípussal dolgozzunk akár több gyermek beszédfejlesztésén párhuzamosan.
A logopédiai munka céljait szem előtt tartó gyakorlatokat a logopédiai könyvekben fejlesztő feladatokkal hangoltam össze, ezek a terápiában akkor alkalmazhatóak, amikor a logopédus az adott hangot már kialakította és rögzítette.
A munkafüzet feladatai szórakoztatóak, rajzolhatóak, szem előtt tartják, hogy hatékonyabb játszva tanulni. A képekkel illusztrált, változatos feladatok egyaránt alkalmasak az ép beszédű és a beszédhibás gyermekek beszédfejlesztésére, valamint érdeklődésük fenntartására. A feladatlapok sorrendje tetszőlegesen variálható a gyermek egyéni képességeihez igazodva.
A figyelem, logikai gondolkodás, téri tájékozódás mellett a szövegértési, számolási, rajz, vizuális percepciós és olvasási készség fejlesztése, valamint a szókincsbővítés is nagy hangsúlyt kap. Minden feladat illeszkedik az 5-8 éves korú gyermekektől elvárható szinthez.A feladatlapokon szereplő szóanyag elősegíti az iskoláskorú gyermekek olvasási készségének fejlesztését, valamint minden további iskolába lépéshez nélkülözhetetlen készségre is kedvező hatással van.

Szerző: Gali Anita
ISBN:9789630840538
Méret:A/4
Oldalak száma:68

Adatok
Gyártó-
Pintérné Gali Anita EV
Szerző-
Gali Anita
ISBN-
9789630840538
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Pintér Szabolcs
Pintér Szabolcs
2021.01.31
 - 14:57
Nagyon jó könyv, érdekes feladatok. Sokkal könnyebben megy az otthoni gyakorlás.